6936771037 Φαρών 143, Καλαμάτα info@texnipatoma.gr
hero image
Facebook
 
 
 
ΤΕΧΝΗ & ΠΑΤΩΜΑ
Τοποθέτηση - Συντήρηση & Επισκευή Ξύλινων Δαπέδων Καλαμάτα
 
Η επιχείρησή μας “Τέχνη & Πάτωμα” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται από το 1970 στο χώρο των δαπέδων, παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καλαμάτα και σε όλη την Πελοπόννησο.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και πολλή αγάπη, να παρέχει υπηρεσίες που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα και την αντοχή τους στο χρόνο, όσο και για την υψηλή αισθητική τους.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, δημιουργούμε καλαίσθητους χώρους με ξύλινα και συνθετικά-πλαστικά πατώματα υψηλής αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
για το δάπεδο κάθ χώρου
   
  Διαθέτουμε το κατάλληλο δάπεδο για κάθε χώρο και σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών από δάπεδα μασίφ, συνθετικά (laminate) ή βινυλικά, πλαστικά δάπεδα, προγυαλισμένα δάπεδα, ξύλινα δάπεδα ειδικά για εξωτερικούς χώρους - deck, καθώς και δάπεδα βαρέως τύπου.

Παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση για το δάπεδο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας κατά την διάρκεια των εργασιών συμβουλεύοντας σας και απαντώντας στις απορίες σας, αλλά και μετά το πέρας των εργασιών για οποιοδήποτε θέμα προκύψει. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η πολύτιμη εμπειρία μας
η άμεση σχέση μας με τα δάπεδα αλλά και η συνεχής προσπάθειά μας για εξέλιξη και εναρμόνιση με τις διεθνείς τάσεις στον τομέα μας, μας έχουν εδραιώσει στην αγορά της Πελοποννήσου.
Η πολύτιμη εμπειρία μας
Όλα μας τα υλικά είναι από αξιόπιστες εταιρείες φιλικά προς το περιβάλλον και προς τον άνθρωπο, έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητας της εργασίας που σας προσφέρουμε.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα και εντελώς δωρεάν στο χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Πελοπόννησο.