6936771037 Φαρών 143, Καλαμάτα info@texnipatoma.gr
Facebook
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΩΝ
Τέχνη & Πάτωμα | Τοποθέτηση - Συντήρηση & Επισκευή Ξύλινων Δαπέδων Καλαμάτα
 
Το παλιό ξύλινο δάπεδο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δείχνει ταλαιπωρημένο από τη χρήση με το πέρασμα των χρόνων;

Είναι γεγονός ότι το ξύλινο δάπεδο μετά από κάποια χρόνια χρειάζεται συντήρηση για να επανέλθει στην αρχική του μορφή. Ακόμα και εάν έχουν προκληθεί πολύ σημαντικές φθορές, το ξύλινο δάπεδο μπορεί να επισκευαστεί.

Η επιχείρησή μας “Τέχνη & Πάτωμα” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, διαθέτοντας έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες, μπορεί να αναλάβει την σωστή συντήρηση και επισκευή κάθε ξύλινου δαπέδου αλλά και να σας εγγυηθεί για ένα άψογο αποτέλεσμα σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την συντήρηση & επισκευή δαπέδων
   
    Τρίψιμο ξύλινων δαπέδων
    Βάψιμο ξύλινων δαπέδων
    Γυάλισμα ξύλινων δαπέδων
    Επισκευή ξύλινων δαπέδων
   
  Αφού επισκευασουμε το δάπεδο σας, προχωρούμε στο τρίψιμο της επιφάνειας με μηχανήματα που απορροφούν τη σκόνη και το γυάλισμα με βερνίκια υψηλής ποιότητος έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
   
 
 
 
 
 
 
 
Δάπεδα σαν καινούρια!
Μπορούμε να αφαιρέσουμε γρατζουνιές και μαυρίλες από τα παλαιά σας ξύλινα πατώματα, να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση ώστε να το χαίρεστε όμορφο για πολλά χρόνια ακόμα.

Όλα μας τα υλικά είναι από αξιόπιστες εταιρείες φιλικά προς το περιβάλλον και προς τον άνθρωπο, έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητας της εργασίας που σας προσφέρουμε.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα και εντελώς δωρεάν στο χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Πελοπόννησο.