6936771037 Φαρών 143, Καλαμάτα info@texnipatoma.gr
hero image
Facebook
banner imagebanner image
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ
Τέχνη & Πάτωμα | Τοποθέτηση - Συντήρηση & Επισκευή Ξύλινων Δαπέδων Καλαμάτα
 
Η επιχείρησή μας “Τέχνη & Πάτωμα” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο των δαπέδων μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας παρέχει έξυπνες και πρακτικές λύσεις για το δάπεδο της οικίας, του επαγγελματικού σας χώρου, την βεράντα, την αυλή, την πισίνα, το σκάφος σας αλλά και για ειδικές κατασκευές εξωτερικού χώρου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ

Διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία ξύλινων δαπέδων μασίφ, η επιχείρησή μας, μπορεί να δημιουργήσει έναν ιδανικό χώρο, υψηλής αισθητικής και διαχρονικής αξίας.
 
 
ΠΑΤΩΜΑ DECK

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε όμορφους και λειτουργικούς εξωτερικούς χώρους με κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής πατώματα deck.
 
 
LAMINATE

Τα συνθετικά δάπεδα laminate αποτελούν μια πρωτοποριακή πρόταση για να τη δημιουργία εντυπωσιακών δαπέδων υψηλής απόδοσης και αντοχής. Είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά, πολύ εύκολα στη συντήρηση και έχουν υψηλή αντοχή στην υγρασία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Το προγυαλισμένο δάπεδο έχει λειανθεί και βερνικωθεί μέσα στο εργοστάσιο, γλυτώνοντας έτσι την διαδικασία του τριψίματος στο χώρο σας. Αποτελεί μια έξυπνη και γρήγορη λύση για οικίες και για επαγγελματικούς χώρους.
 
 
ΒΙΝΥΛΙΚΟ

Τα βινυλικά δάπεδα αποτελούν μια σύγχρονη πρόταση δαπέδων που συνδυάζει την κορυφαία ανθεκτικότητα και πρακτικότητα με το άριστα αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι πλήρως αδιάβροχα, αντιολισθητικά και αντιβακτηριδιακά, σημαντικές ιδιότητες που τα καθιστούν ιδανικά για το μπάνιο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα πλαστικά δάπεδα είναι ανθεκτικά, εύκολα στη συντήρησή τους και αποτελούν την τέλεια επιλογή τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Η εικόνα τους είναι μία τέλεια προβολή φυσικών υλικών, όπως ξύλο, πλακάκι, μάρμαρο ή πέτρα, προσδίδοντας ζεστασιά στο χώρο σας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
  ΠΑΤΩΜΑ ΒΑΡΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

Παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των πατωμάτων, μπορούμε να προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για κάθε είδους πάτωμα στοχεύοντας πάντα στην άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
   
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Μετά το τέλος των εργασιών, η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε εξυπηρετώντας άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Πελοπόννησο. 
ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υλικών, αλλά και η υψηλή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την προσεγμένη διαδικασία τοποθέτησης, καθιστούν την επιχείρησή μας εγγύηση για τα δάπεδα του χώρου σας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα και εντελώς δωρεάν στο χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Πελοπόννησο.